Contract Killer: Zombies

Contract Killer: Zombies 3.0.1

Eenzame schutter redt de wereld van zombies

Contract Killer: Zombies is een schietspel met zombies in 't vizier. In de game ga je naar verschillende locaties om zoveel mogelijk ondoden uit te schakelen, met flink wat wapens achter de hand. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie graphics
  • Productiewaarden zijn hoog

TEGEN

  • Gratis deel zo voorbij
  • Moeilijkheidsgraad slecht uitgebalanceerd

Uitmuntend
8

Contract Killer: Zombies is een schietspel met zombies in 't vizier. In de game ga je naar verschillende locaties om zoveel mogelijk ondoden uit te schakelen, met flink wat wapens achter de hand.

Als je van eenzame sluipschuttersgames houdt, dan ben je bij Contract Killer: Zombies aan het goede adres. Je speelt een door tijd en ervaring geslepen personage, doeltreffend 'Shooter' genaamd. De beste man zit in een rolstoel en doet niets anders dan vanaf een afstandje zombies uitschakelen. Op een gegeven moment ontmoet hij Evelyn, een pittige tante die zichzelf aardig weet te redden in de gevaarlijke straten. Shooter besluit Evelyn te helpen bij het oppikken van noodrantsoenen en het redden van burgers.

Het speelveld van Contract Killer: Zombies bestaat uit een vizier en knoppen voor inzoomen & schieten. Door een vinger over het scherm te bewegen richt je je gun, waarna je op de knop voor schieten tikt. Raak je een zombie in het hoofd dan is hij (of zij, het?) meteen dood. Ook staan in menig veld explosieven verspreid, die ontploffen en zombies in de buurt knalhard de lucht in slingeren. Het spel vermaakt in de eerste paar levels bijzonder goed, al stuit je snel op de beperking van de gratis versie: de zombies zijn uiteindelijk te sterk.

Contract Killer: Zombies begint als een vermakelijk spel maar wordt al snel moeilijk. De gemakkelijke levels bieden onvoldoende geld om betere wapens te kopen en wil je doorspelen dan dien je de portemonnee te trekken of lang te wachten (je krijgt per dag bonussen voor het spelen). Het gratis gedeelte in Contract Killer: Zombies is snel voorbij, maar heb je veel geduld dan is er pret te behalen in dit professioneel geproduceerde spel.

Contract Killer: Zombies

Download

Contract Killer: Zombies 3.0.1